top of page
Women's Race

Bedrijfsclinic

€ 400 per clinic

Samenwerking en teamgeest 

Gunstige houding/beweging

👫       Deelnemers               4-16 

🕒       Duur                           120 min 

🗺       Locatie                        in overleg

Samenwerking en teamgeest  

Teambuilding gericht op samenwerking en teamgeest (of met cursuselement therapeutisch).  Bij deze clinic van Adventure Athletics gaat u op een sportieve en creatieve manier de uitdaging aan om elkaar beter te leren kennen. Door middel van verschillende spel- en oefen/beweegvormen wordt o.a gewerkt aan samenwerken en het verbeteren van de teamgeest. 


Wij werken met gediplomeerde en ervaren trainers, die op een verantwoorde manier zorgen dat de clinics voor alle deelnemers toegankelijk en uitdagend 

Gunstige houding/beweging

Bij deze bedrijfsclinic van Adventure Athletics gaat u op een sportieve en creatieve manier de uitdaging aan om meer te leren over het lichaam en gunstig bewegen. Denk bijvoorbeeld aan rugklachten op het kantoor.

Tijdens deze cursus leert u waar de betreffende klachten vandaan komen en krijgt u tips en advies hoe u dit kunt voorkomen/verminderen. Wij werken met gediplomeerde (Oefen)therapeuten, die op een verantwoorde manier zorgen dat de clinics voor alle deelnemers toegankelijk en uitdagend zijn.  

Bedrijfsclinic: Service
bottom of page