top of page
Unknown.jpeg

Toelichting trainingen 

€50 per uur


Loop-sprint training 

Muzische agogische trainen

Algemeen

Voor de individuele trainingen hebben wij een aanbod dat zich richt op het geven van loop- en krachttraining training. Het aanbod is geschikt voor alle loop/balssporten. 

De individuele trainingen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers die o.a. actief zijn op nationaal niveau binnen de atletiek. Ook is er een muzisch agogische training, deze wordt gegeven door een jeugd specialistisch pedagoog. 


Loop-sprint training

Met de looptrainingen van Adventure Athletics leren sporters efficiënt bewegen waardoor de loopconditie, snelheid en wendbaarheid wordt vergroot. Tijdens de looptraining wordt veel aandacht besteed aan loopscholing en een juiste lichaamshouding. Daarnaast kan er worden gekozen voor een tempo programma gericht op de leeftijd en seizoen doelen van de groep.  

Muzische agogische trainen

Sporters zien regelmatig niet de mogelijkheid om de omgeving te beïnvloeden of voelen zich hiertoe niet in staat. Omdat dit kan leiden tot blokkades in functioneel prestatiegedrag, biedt Adventure Athletics muzisch agogisch trainingen. 

Tijdens deze lessen worden creatieve middelen ingezet om ervarings- en belevingsgericht onder professionele begeleiding tot structurele verandering te komen. In overleg met ons kan er aan bijna alle individuele doelen worden gewerkt. 

Enkele mogelijke voorbeelden zijn het vergroten van het zelfbeeld, het leren omgaan met winst/verlies, het vergroten van de autonomie en het juist richten van de aandacht. De trainingen kunnen zowel individueel als groepsgericht plaatsvinden. 

Individuele trainingen: Welkom
bottom of page