top of page
field hockey_edited.jpg

Sportverenigingen

€ 60 per uur

Loop-sprint training

Sportspecifieke krachttraining 

👫       Deelnemers                 4-16 

🕒       Duur                            60 min 

🗺       Locatie                        in overleg

Voor sportverenigingen hebben wij een aanbod dat zich richt op groepstrainingen voor sporters (looptrainingen en krachttrainingen) en cursussen/clinics voor trainers. Het aanbod is geschikt voor alle loop/balsporten. De groepstrainingen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers die o.a actief zijn op nationaal niveau binnen de atletiek. 

Loop-sprint training  

Met de looptrainingen van Adventure Athletics leren sporters efficiënt bewegen waardoor de loopconditie, snelheid en wendbaarheid wordt vergroot. Tijdens de looptraining wordt veel aandacht besteed aan loopscholing en een juiste lichaamshouding. Daarnaast kan er worden gekozen voor een tempo programma gericht op de leeftijd en seizoen doelen van de groep. 

Muzische agogische trainen
Sporters zien regelmatig niet de mogelijkheid om de omgeving te beïnvloeden of voelen zich hiertoe niet in staat. Omdat dit kan leiden tot blokkades in functioneel prestatiegedrag, biedt Adventure Athletics muzisch agogisch trainingen. Tijdens deze lessen worden creatieve middelen ingezet om ervarings- en belevingsgericht onder professionele begeleiding tot structurele verandering te komen. In overleg met ons kan er aan bijna alle individuele doelen worden gewerkt. Enkele mogelijke voorbeelden zijn het vergroten van het zelfbeeld, het leren 

Sportverenigingen: Lessen
Sportsman_edited.jpg

Adventure Athletics

Jouw professionele atletiek coach

Sportverenigingen: Welkom
bottom of page